Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego Xenoxmt2 ma wirusa konia trojańskiego ?

władca10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio chciałem zagrać na tym serwerze ale wykrył mi anti virus że to ma wirusa dokładnie konia trojańskiego nw dlaczego ale mam anti virusa AVG AntiVirus Free Edition 2013

Opublikowano

Mógłbyś podać jakiego dokładnie trojana Ci wykryło?

Nie wiem nie jestem wstanie zapamiętać ale wiem że mi anti virus wykrył że to poważne

Opublikowano

Nie wiem nie jestem wstanie zapamiętać ale wiem że mi anti virus wykrył że to poważne

To się dowiedz bo tak to nie ma sensu pomagać.

0LsM05U.png

Opublikowano

To się dowiedz bo tak to nie ma sensu pomagać.

Słyszałem że ten klient jak inne ma wirusa podobno to są specjalne ale ten wirus wydawał mi się podejrzany

Opublikowano

Słyszałem że ten klient jak inne ma wirusa podobno to są specjalne ale ten wirus wydawał mi się podejrzany

Heur jest standardowym wirusem metina a nie trojan.

0LsM05U.png

Opublikowano

Heur jest standardowym wirusem metina a nie trojan.

Właśnie mnie to zdziwiło że mi sie pojawił koń trojański jak pobierałem ostatnio gladora to mi nic nie pokazało a gra śmiga pięknie

Opublikowano

W informacjach na serwerze jest napisane przecież :D

Klient jest spakowany Molebox'em i sam TeamXenox informuje że to nic groźnego. ;)

Nie masz czym się martwić. To tylko dobry system zabezpieczeń ;)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

W informacjach na serwerze jest napisane przecież :D

Klient jest spakowany Molebox'em i sam TeamXenox informuje że to nic groźnego. ;)

Nie masz czym się martwić. To tylko dobry system zabezpieczeń ;)

Nie no.. wole nie ryzykować przecież jest wiele innych serwerów tego typu :))

Opublikowano

władca10, pewnie nie jest to groźne, bo jak by było to by tam ludzie nie grali. A serwer stoi już długo, i pewnie duży zarobek mają z tego więc wątpię żeby wirusa dali do klienta.

Opublikowano

Po prostu, Mają spakowane exe jakimś protectorem a kazdy protector tak zamienia kod (+ pewnie kompresuje) że antywirusy wykrywają to za szkodliwy kod a ta naprawdę nie jest on szkodliwy tylko inaczej zbudowany xDDD

Opublikowano

Po prostu, Mają spakowane exe jakimś protectorem a kazdy protector tak zamienia kod (+ pewnie kompresuje) że antywirusy wykrywają to za szkodliwy kod a ta naprawdę nie jest on szkodliwy tylko inaczej zbudowany xDDD

Po spakowaniu protectorem jest Heur a nie trojan, ile razy można powtarzać?

0LsM05U.png

Opublikowano

MoleBox nie robi trojana więc info wyssane z palca.

nie wiem jakie ty masz info, najwyraźniej dawno ciebie nie było na tym serwerze :) Co jakiś czas wyskakuje informacja właśnie o spakowaniu klienta i wirusach.

chcesz to kłóć się z nimi - nie ze mną

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Po spakowaniu protectorem jest Heur a nie trojan, ile razy można powtarzać?

Nie zawsze.. Nie wymądrzaj się tak koleś bo czytałem na necie w forum gdzie ludzie mają głowę. Więc oni pewnie wiedzą lepiej niż ty ale jak wiadomo to wszędzie piszesz na tym forum że wiesz lepiej hahaha Beka!

Opublikowano

Nie zawsze.. Nie wymądrzaj się tak koleś bo czytałem na necie w forum gdzie ludzie mają głowę. Więc oni pewnie wiedzą lepiej niż ty ale jak wiadomo to wszędzie piszesz na tym forum że wiesz lepiej hahaha Beka!

Łohohoho to sobie sprawdź.

0LsM05U.png

Opublikowano

Beka z Ciebie i to wieczna, piszesz takie głupoty na tym forum, że już dawno powinni ci bana za debilizm wlepić, nie wiem czemu jeszcze go nie masz.

Wirus jest nie groźny, potrzebny jest on do prawidłowego działania gry.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

podeślij mi ich binke i exe na pw to ci powiem co to za jeden bo z tego co myślę i wiem to średnio na jeża za dane np twoje czy ludzi z serwera się liczy od 3 do 5 zł za sztukę wiec można mieć sporo kasy sprzedając dane dla jakiejś firmy a ze wyświetla ci wirusa no ba masz kod wirusa w bince a przynajmniej jakas jego cześć zastanawiało mnie zawsze czemu na innych serwerach są wirusy w bince jak na innych nie ma i wszystko działa

to taki tylko mój punkt widzenia czemu są wirusy w binkach

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...